Subscribe / Daftar

Untuk Sentiasa Mendapat Maklumat Terkini Mengenai Peluang Pekerja Yang Akan Dihantar Terus Ke Email Anda - Sila Daftar Sekarang

For Always Get Information About Employees Opportunity To Be Sent Via Email - Please Register/Subscribe Now

Enter your email address/Masukkan Email Anda:

Delivered by FeedBurner

PLEASE MAKE SURE TO "VERIFY" TO RECEIVE FREE VACANCIES INFO DIRECT TO YOUR EMAIL.

Petikan Ayat Al Quran

4023
{23} Diharamkan kepada kamu berkahwin dengan (wanita-wanita berikut): ibu-ibumu, anak-anakmu, saudara-saudaramu, saudara-saudara bapamu, dan saudara-saudara ibumu, anak-anak saudaramu yang lelaki, anak-anak saudaramu yang perempuan, ibu-ibumu yang telah menyusukan kamu, saudara-saudara susuanmu, ibu-ibu isterimu, anak-anak tiri yang dalam pemeliharaanmu dari isteri-isteri yang kamu telah campuri; tetapi kalau kamu belum campuri mereka, maka tiadalah salah kamu mengahwininya. Dan bekas isteri anak-anakmu sendiri yang berasal dari benih kamu. Dan menghimpunkan dua beradik (untuk dikahwini), kecuali yang berlaku di masa lalu. Sesungguhnya Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.

Surah An Nisaa

Hadith Hari Ini

Orang Yang Bankrap disisi Islam

Daripada Abu Hurairah RA sesungguhnya Rasulullah SAW bersabda, "Tahukah kamu siapa orang yang bankrap?" Para sahabat menjawab, "Orang yang bankrap bagi kami ialah orang yang tidak mempunyai wang dan harta". Baginda bersabda, "Ssungguhnya orang yang bankrap daripada umatku ialah orang yang datang di hari kiamat membawa sembahyang, puasa dan zakat dan dia datang dalam hal dia memaki, mencaci si fulan, tuduh-menuduh serta memakan harta kepunyaan orang lain, menumpahkan darah, membunuh orang dan memukul orang. Maka diberi kepada orang yang teraniaya pahala kebajikan orang yang menganiaya mereka. Maka jika kebajikan sebelum terbayar tanggungan kezaliman maka diambil daripada kesalahan mereka (orang yang dianiaya) dan dibebankan ke atas (yang membuat aniaya) kemudian dicampak dia ke dalam neraka".

Followers

Latihan


Kerja Kosong SAFEGUARDS


Sebagai sebahagian dari rangkaian dunia G4S, Safeguards Securicor Sdn Bhd adalah merupakan sebuah syarikat perunding keselamatan terbesar dan yang berkembang pesat dengan lebih daripada 40 tahun pengalaman. Kami bekerja bersama dengan syarikat bertaraf dunia dan mempunyai 37 cawangan serta memiliki lebih daripada 520 kenderaan berperisai di seluruh Malaysia.

1.  JURUTEKNIK CCTV (RM 1200 ++)
2.  JURUTEKNIK MESIN ATM (RM 2200)
3.  JURUTEKNIK CMU RM1200 ++)
4.  KREW OPERASI (RM1300 termasuk OT)
5.  PEMANDU VAN (RM1500 termasuk elaun & OT)
6.  KERANI (RM1000++)
7.  JURUWANG (RM1500 termasuk OT)
8.  PENJAGA KUNCI (RM1300 termasuk OT)
9.  PEMBANTU KHIDMAT PELANGGAN (RM2300 termasuk Elaun & OT)
10. PENOLONG AUDIT DALAMAN (RM1750 termasuk OT)
11.  AMRA (RM750 termasuk OT)
12.  PEGAWAI RONDA (RM2275 termasuk Elaun + OT)
13.  PENOLONG BILIK KEBAL (RM1600 termasuk OT)

SILA HADIR TEMUDUGA TERBUKA SEPERTI BERIKUT:

ALAMAT :  SAFEGUARDS G4S Sdn Bhd
                  Pejabat Sumber Manusia, Lot 6 Tkt 1, Jalan 225 Seksyen 51A
                  46100 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan
TELEFON : 016-6613859 (EN. FIRDAUS) 03-79625020 (PN YATI) 
MASA       : 10.00 PAGI - 04.00 PETANG
TARIKH    : 20 JUN HINGGA 23 JUN 2011  /  27 JUN HINGGA 30 JUN 2011

Sila bawa bersama 2 keping gambar berukuran passport dan sijil asal beserta salinan. Sila berpakaian kemas semasa menghadiri temuduga.
UNTUK MUAT TURUN IKLAN SILA KLIK SINI

Blog Archive Jawatan Kosong

Custom Search

Disclaimers

Portal Carian kerja online - menyiarkan iklan-iklan jawatan kosong kerajaan dan swasta sepenuh masa/separuh masa di Malaysia- dikemaskini setiap hari.
Online job search portal - posting vacancy advertisements and private full time / part-time in Malaysia and is updated daily.

Getkerja2u.com assumes no responsibility for any consequence relating directly or indirectly to any action or inaction you take based on the Contents, information, services or other material on this site. While Getkerja2u.com/strives to keep the information on this site accurate, complete, and up-to-date, Getkerja2u.com/ and its suppliers and contributors cannot guarantee, and will not be responsible for any damage or loss related to, the accuracy, completeness or timeliness of the information.

Kesemua maklumat yang disiarkan adalah bertujuan membantu anda semua dalam mencari jawatan kosong di dalam sektor awam dan swasta, blog ini adalah di atas inisiatif kami sendiri dan tiada kaitan dengan mana-mana jabatan atau syarikat, kami tidak menjamin ketepatan atau kesilapan maklumat yang disiarkan. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian apabila menggunakan maklumat di dalam blog ini.